bolig

Alt indenfor bolig, indretning, inventar og inspiration. Find nye indretningsidéer til hjemmet og bliv inspireret til gør-det-selv-projekter.

27/11/2022
Terrarium gaveidé

Gode gaveidéer til den kreative

Er du på udkig efter en god gaveidé til en kreativ kæreste eller ven, så læs her, hvor jeg kommer med nogle af de sjoveste og bedste idéer til gaver.
12/11/2022

Sådan udskifter du et toilet (guide)

Skal du udskifte toilet, så læs hvordan du gør det selv. Afmontering, montering og vejledning i skift af toilet.
05/11/2022

Giv dine synlige spær nyt udseende

Nyt liv: Fjern gammel maling fra eksisterende hanebånd og synlige spær og giv dem en flot behandling med indfarvet olie.
04/11/2022
Blå dørtelefon

Den billigste lejlighedsopgradering: Dørtelefonen

Et overset element i indretningen for lejligheden. Forny din gamle dørtelefon billigt, nemt og hurtigt.

Boligen i gode rammer

Vores hjem er et sted som skal inspirere os!

Hjemmet har utroligt mange funktioner. Alt fra madlavning i køkkenet til afslapning i stuen eller arbejde på hjemmekontoret.

For mange handler det om at udnytte kvadratmeterne mest muligt, og det kan man bl.a. gøre med multifunktionelt inventar og indbyggede møbler.

På denne side vil du finde artikler såsom hvordan du bygger en alkove til IKEA-hacks og hjemmelavede lamper - jeg vil samtidigt på bedste vis, forsøge at beskrive både hvad man skal bruge af materialer og værktøj. 

Jeg har selv boet 6 vidt forskellige steder de seneste 3 år - fra kolonihave til alt mellem 1- og 6 værelses lejligheder. Jeg har oplevet fordelene og ulemperne ved alle stederne, og fundet ud af, at det vigtigste har været følelsen af en base, som man kan være kreativ i, slappe af i og bruge til sjove oplevelser med venner og familie.

Jeg synes ofte de mærkeligste og skæveste rum at indrette, er de sjoveste - det vil du også opleve på denne side.