tips og tricks

Her vil jeg dele ud af min erfaring. Der vil både være små guides eller hurtige tricks du kan bruge på dine fremtidige projekter.

21/11/2022
Upcycling og genbrug af bordplade

Upcycling: Genbrug din gamle bordplade

Smid ikke din gamle bordplade ud. Du kan nemt upcycle og genbruge din bordplade fra køkkenet eller spisebordet og lave flotte skærebrætter.
12/11/2022

Sådan udskifter du et toilet (guide)

Skal du udskifte toilet, så læs hvordan du gør det selv. Afmontering, montering og vejledning i skift af toilet.
08/11/2022

Gør det selv: Bademåtte i træ

Lav selv flotte bademåtter i træ. Måtten er ideel til badeværelset eller entréen, hvor den giver et både flot og skridsikkert underlag.
07/11/2022
Dukkehus

Lav selv: Et palæ af et dukkehus

Et eksklusivt dukkehus med tapsamlinger og hjemmelavede møbler. Et gør-det-selv-projekt i flot birkekrydsfiner.
05/11/2022

Giv dine synlige spær nyt udseende

Nyt liv: Fjern gammel maling fra eksisterende hanebånd og synlige spær og giv dem en flot behandling med indfarvet olie.

tips til boligen og tricks til at gøre-det-selv

tips og tricks for alle

Jeg kan godt lide at dele mine erfaringer, om det er med specifikke produkter eller generelle projekter. Jeg deler de ting, jeg har gjort forkert, og som jeg unægteligt havde ønsket at gøre anderledes, og jeg deler de ting, som jeg synes er rigtige.

Det er også vigtigt for mig, at min umiddelbare holdning til værktøj og produkter kommer frem - så uanset om nogle indlæg er i samarbejde med en producent eller ej, så er det altid min egen holdning og erfaring der bliver skrevet om.